- Nowy
- Obecnie brak na stanie

Ketaus indai puikiai sulaiko šilumą, todėl mūsų patiekalai gaminasi palaipsniui ir tolygiai. Jie taip pat turi didelę įtaką mūsų sveikatai. Naudodami natūralią medžiagą, kuri yra ketus, sumažiname kenksmingų medžiagų, patenkančių į maistą, kiekį naudojant kitus indus. Papildomas privalumas yra tai, kad ruošiant patiekalus ketaus induose išsiskiria nedideli kiekiai geležies – mūsų organizmui būtino elemento.
Juodas paviršius buvo gautas dėl unikalaus ketaus deginimo augaliniame aliejuje labai aukštoje temperatūroje proceso. Paviršius papildomai oksiduotas, todėl sumažėja jautrumas rūdijimui. Puodą rekomenduojama periodiškai konservuoti, visą paviršių sutepus plonu kepimo aliejaus sluoksniu.
Ketaus gaminių negalima plauti indaplovėje. Juos reikia nuplauti rankomis, o paskui sausai nušluostyti, kad neatsirastų rūdžių.
Skersmuo 24 x 5 cm
Tinka visų tipų viryklėms, įskaitant indukcines.