Plieninis ąsotėlis, kuris gali tarnauti kaip grietinėlė šiltam pienui prie kavos patiekti ir pienui putoti espreso kavos aparatuose su garų antgaliu. Kaip visi žinome, pieną geriausia putoti metaliniame ąsotėlyje su tinkamu snapeliu, kad gautume geros konsistencijos pieną ir galėtume jį gražiai ir tvarkingai supilti į kavą. Ąsotis turi latte art pritaikytą snapelį, kuris idealiai tinka pienui putoti ir kapuččinai ruošti.
 Medžiaga: nerūdijantis plienas
 Matmenys: skersmuo 9 cm, aukštis 11 cm
 Talpa: 580 ml
 Išsami informacija:
 - Įranga: puodelis pienui patiekti ir suplakti
 - Turi rankeną ir snapelį, kad būtų lengva pilti.
 - Viduje praktiškas matavimo indelis kas 50 ml.
 - Originalus čekų prekės ženklo "Orion" gaminys.
 Kaip tobulai išplakti pieną?
 
 - Supilkite šaltą pieną į ąsotį. Įsitikinkite, kad jo nėra per daug - išplaktas pienas padvigubės, todėl jam turi likti šiek tiek vietos.
- Šiek tiek pakreipkite pieno ąsotį ir įkiškite į jį antgalį - jis turi būti šiek tiek žemiau pieno paviršiaus.
- Įjunkite aparatą ir ąsočiu sukamaisiais judesiais suplakite pieną. Antgalis visą laiką turi būti šiek tiek žemiau paviršiaus.
- Kai pienas pradės putoti ir jo tūris padidės, perkelkite antgalį šiek tiek giliau, kad pašildytumėte apatinį pieno sluoksnį.
- Ideali temperatūra yra apie 65-70 °C. Tokioje temperatūroje ištirpsta piene esanti laktozė, kuri suteikia pienui saldų skonį. Aukštesnėje temperatūroje baltymai sutirštėja ir putoja. Kartais baristos naudoja specialius termometrus, įdėtus į ąsočius. Tikriausiai tokio neturite, todėl tiesiog nustokite kaitinti, kai ąsotis tampa nemaloniai karštas.
- Galiausiai palieskite ąsotį, kad pieno burbuliukai šiek tiek sumažėtų. Atlikta! Pieną galima įpilti į espreso kavą, kad pasigamintumėte kapučino, latte ar kitą kavą.